Fodervärd sökes!

🧡 Fodervärd sökes till tik, 10 veckor! Inte längre än 15 mils radie runt Umeå🧡

Jag vill att ni har god kunskap om rasen och förståelse för hur första tiden kommer se ut med en valp i hemmet. Resan från valp till unghund, från unghund till vuxen kan ge vem som helst grått hår och det är något ni ska ha funderat på. Jag ser helst att ni har ett intresse för hundträning eller på ett annat vis kommer ha en aktiv vardag. Som fodervärdar kommer en god kontakt med mig på köpet, jag kommer vilja följa henne noga!

Har ni frågor om vad det innebär att vara fodervärd så tveka inte att göra av er till mig! Ni når mig lättast på mail : vojvils@hotmail.com 

Vojvils Out Of This Pearl

PhotoCollage_20200708_152609845

PhotoCollage_20200708_152754551

Uppfödare av Staffordshire bullterrier

Här på hemsidan kan ni läsa mer om min kennel Vojvils, tveka inte att höra av er om ni har frågor!

Kolla även in Instagram där vi finns under @mr.ms.staffbull❤

Avelsmål

Samtidigt som jag vill ha en staffe som går igång på en sekund och kör gärnet när vi tränar och tävlar ska den kunna slappna av och nöja sig med promenader de dagar jag vill ta det lugnt eller när det släpps ett nytt Tv-spel och sambon sjunker in i sitt spelkoma.

Mitt mål med min avel är så klyschigt men det går inte att säga det bättre. Jag vill ta fram rastypiska hundar som är friska både psykiskt och fysiskt med rasstandard som mål. En hund med mycket motor men där man också kan slå av tändningen och bara va. Den ska passa in i ett hem med intresse av träning/tävling men också i ett hem som sällskapshund med en aktiv vardag.

Jag kommer alltid använda avelsdjur som är fullt hälsotestade, det vill säga HD och ED röntgade, ögonlysta, patella undersökta, L2hga och HC fri samt mentalbeskrivna!

Dagens datum

lördag
11
juli
Eleonora, Ellinor

2020
Vecka 28

Choose language